om os

I skal bare invitere gæsten
– så klarer vi resten!

Compass Congress Center tilbyder Sydjyllands bedste og mest moderne 
faciliteter til: 

- Møder og konferencer 
- Events, fester, jubilæer og særlige arrangementer 
- Messer 
- Private fester
 

Vi har lokaler til alle typer af arrangementer helt op til 2.000 gæster – og vi håndterer selvfølgelig alt det praktiske: opstilling, forplejning, personale, teknik og oprydning, ligesom vi altid gør vores ypperste for at yde den bedste service. Både før, under og efter arrangementet.   

Compass Congress Center har valgt Verdensmål

Compass Congress Center skruer op for bæredygtigheden. Det betyder, at alle events, konferencer og møder, der bliver holdt i Compass Congress Center, bliver afviklet så bæredygtigt og miljørigtigt som overhovedet muligt.

- Vi har besluttet at forpligte os på FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling. Som eventvirksomhed har vi et stort forbrug af fødevarer, sanitetsartikler, emballage, vand og energi. Derfor føler vi også et ansvar for at agere så bæredygtigt som overhovedet muligt, siger administrerende direktør for Compass Fairs i Danmark, Henning Sørensen.

Ud af FN’s 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling, har Compass Congress Center valgt at fokusere på Verdensmål 12, der handler om ansvarligt forbrug og produktion.

Madaffald til biogas

Helt konkret bidrager Compass Congress Center blandt andet til Verdensmål 12 ved at minimere madspild og emballagespild fra eventsene i kongrescentret.

Det er muligt at få maden serviceret med bionedbrydeligt service og bestik. Det bliver sammen med alle madrester samlet ind og lavet til biomasse og biogas.

- I køkkenet køber vi ind så økologisk, som det nu er muligt og vi er ved at indfase et sortiment af økologisk øl og vand og organisk vin. Det betyder, at vi kan tilbyde økologiske menupakker, hvis kunderne ønsker det, siger Henning Sørensen.

Vask af duge, håndklæder, viskestykker og køkkenuniformer foregår så miljøvenligt og skånsomt som muligt. Engangsservietter er af genbrugspapir og sæbedispenserne er udskiftet fra batteridrevne til mekaniske, der ikke doserer mere end nødvendigt. Lysarmaturer er skiftet fra 140 watt til 40 watt.

- Selv om det måske kan virke som små ændringer, så er det jo netop de mange bække små, der skubber til udviklingen og skaber forandring i en mere bæredygtig retning, siger Henning Sørensen.

Han understreger, at bæredygtighed er en integreret del af beslutningsprocessen i alle de valg, der træffes i Compass Congress Center.

FAKTA

Compass Congress Center har forpligtet sig til at levere på FN’s Verdensmål 12: Ansvarligt forbrug og produktion. Læs mere om FN’s 17 Verdensmål på www.verdensmaalene.dk.

 

 


Vi viser vejen når det gælder profesionelle
events arrangementer eller messer