SneakerFever

Sneaker feberen rammer Sønderjylland

undefined 

 

For en ægte sneaker entusiast er en sko mere end bare en sko. Det er en livstil og et personlighedsudtryk. Og en ægte entusiast kan aldrig få nok sko. Sneakers er så populære, at man rundt om i verden arrangerer sneaker-events, hvor publikum kan bytte, købe og sælge både brugte og nye sko

 

Nu kommer eventet også til Sønderjylland, når Compass Congress Center i Rødekro slår dørene op til det allerførste SneakerFever.

”Et helt almindeligt par sneakers kan sagtens løbe op i 1000 kr. – så det bliver hurtigt en dyr affære, hvis man skal forny sin samling mere end et par gange om året,” forklarer projektleder Lasse Schack Poulsen. ”Så vi ville gerne give vores besøgende og udstillere en mulighed for at bytte, købe og sælge sko på et helt fokuseret event. Det er en mulighed for både private, men også webshops og butikker, for at nå et helt nyt marked.”

Samtidig bliver eventet – der er det allerførste af sin slags vest for Storebælt – et samlingssted for sneakersentusiaster fra hele landet. En oplagt mulighed for at dele sin interesse med andre, lyder det fra projektlederen.

”Der er masser af især unge i Sønderjylland og resten af Jylland, der brænder for fede sneakers. Men før har de skulle hele vejen til København for at finde en begivenhed kun for dem. Det behøver de ikke mere! Nu kan de komme til Rødekro og snakke med andre, der også brænder for sneakers,” fastslår Lasse Schack Poulsen.

Udover stande med både brugte og de sidste nye sko kan besøgende opleve et stort sceneprogram med tips til restaurering af sko, auktion og en konkurrence som afslutning på dagen.

SneakerFever afholdes i Compass Congress Center den 24. oktober. Følg med på vores Facebook og hjemmeside for det sidste nye.

Læs mere på www.sneakerfever.dk

 


Vi viser vejen når det gælder profesionelle
events arrangementer eller messer