Møder og konferencer

TOTALLEVERANDØR 

  •       Møder og konferencer  
  •       Events, fester, jubilæer og særlige arrangementer 
  •       Messer   

Møder og konferencer
”Fra det lille, intime møde til den store konference eller generalforsamling”

Skal I holde et større møde eller en konference, er det vigtigt, at både I og deltagerne får en god, professionel og behagelig oplevelse. Det vil vi godt love, at I får i Compass Congress Center. Her er faciliteterne topmoderne, rammerne er behagelige og afslappede, og så gør vi altid vores ypperste for at yde den bedste service. Både før, under og efter. 

Vi har lokaler tilpasset ethvert arrangement. Fra det lille møde til den store konference eller generalforsamling, der skal rumme op til 1500 tilhørere. 

Vi skræddersyr mødet eller konferencen til jeres behov og sikrer selvfølgelig, at alle detaljer er i orden, så du som arrangør eller gæst altid kan koncentrere dig 100 % om mødet eller konferencen. 

Derfor er alle vores lokaler udstyret med betjeningsvenligt AV- og IT-udstyr, ligesom der altid er en tekniker til rådighed, der kan hjælpe med specielle behov og løsninger. I hele Compass Congress Center er der trådløst internet.

Vi står også for forplejningen, der naturligvis kan serveres lige nøjagtigt, når I ønsker det, så den er tilpasset dagens tidsplan. Skal dagen have et anderledes tvist, så arrangerer vi også gerne foredragsholdere, teambuilding-aktiviteter eller andre spændende indslag, der kan give konferencen eller mødet et ekstra boost. 

Vi glæder os til at byde jer velkommen hos Compass Congress Center. 

 

I skal bare invitere gæsten – så klarer vi resten…  

Du kan se nogle af vores møde- og konferencepakker her: KLIK HER


Kontakt os og hør mere - KLIK HERVi viser vejen når det gælder profesionelle
events arrangementer eller messer